Nigtevecht

Posted by admin in | Reacties uitgeschakeld voor Nigtevecht

Nigtevecht is een dorp dat sinds 1 januari 2011 behoort tot de Gemeente Stichtse Vecht. Het dorp is gelegen tussen Vreeland en Weesp aan de prachtige rivier de Vecht. De naam Nigtevecht is ontstaan uit de oude bewoording “neig in de Vecht”, dat bocht in de Vecht betekent. Precies daar waar onze verenigingshaven is gelegen. Nigtevecht, een klein, gezellig dorp met een hechte gemeenschap.

In ons dorp vindt Dorpswinkel Nigtevecht voor de nodige boodschappen, een eetcafé en snackbar Eetcafé de Waterkant met een terras aan het water voor een gezellig hapje en drankje. Midden in het dorp staat de Kerk van “Protestante gemeente Nigtevecht”. Elke zaterdagmorgen kunt u verse bloemen kopen bij ARJAN, maar 5 minuutjes lopen vanaf de haven.
 
Dorpswinkel Nigtevecht, Klein Muiden 54, 1393 Nigtevecht, telefoon 0294-775488.
U kunt ze mailen op: info@dorpswinkelnigtevecht.nl
De openingstijden zijn: 8:30 tot 18:00 uur.
 
Vanaf de jachthaven gaat u over de brug, rechtdoor de Raadhuisstraat in, neemt vervolgens de eerste straat links, de Ambachtsheerensingel, halverwege deze straat steekt u links de loopbrug over en vervolgt u het looppad door het plantsoen, door het steegje naar Klein Muiden. Centerrr Supermarkt bevindt zich aan uw rechterhand. Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. U kunt er voor uw dagelijkse boodschappen vlakbij terecht. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.
 
Eetcafé de Waterkant, Dorpsstraat 100, 1393 NK Nigtevecht, telefoon 0294-251344 www.eetcafe aan de waterkantVanaf de jachthaven gaat u over de brug en slaat u direct rechtsaf de Dorpsstraat in. Volg deze weg. Eetcafé de Waterkant bevindt zich op nummer 100 aan de rechterkant na circa 500 mtr
 
Arjan Bloemen, t/o Jhr. Huydecoperstraat 3
Vanaf de jachthaven gaat u over de brug rechtdoor de Raadhuisstraat in, dan 1e straat rechts. De kiosk bevindt zich aan de linkerkant. Alleen op zaterdagmorgen aanwezig van 08.00 tot 12.30 uur.
 

Grotere kaart weergeven

Comments are closed.